Leapsa vine de la Adelix.

1. Care e cel mai prost/stupid/mîrlan/libidinos/retard om politic roman?
Eu il votez pe CV Tudor. Doar la aceasta categorie, desigur. Extremismul sau insa este singurul argument care ma determina sa-l aleg in detrimentul altora care manifesta altfel cu prisosinta calitatile descrise.

2. Care e cel mai misto blogger roman?
Ion Iliescu, fara dubiu 😀 . Sincer – e ca la intrebarea care e cel mai mare roman: eu am votat Nicolae Ceausescu. Va explic si de ce: nu a specificat nimeni care este criteriul „maretiei” – cultura, forta militara, bunatate, inaltime fiziologica. Eu am luat ca si criteriu influenta asupra natiunii „Romania” si am ales perfect obiectiv – politic, economic, social, militar: comparativ, NC a avut cea mai mare influenta (pozitiva / negativa – eu nu dau nici o parere) asupra Romaniei. In mod similar, este absolut clar ca, obiectiv vorbind, Ion Iliescu are cel mai misto blog – pentru ca este primul din top.
Mie unuia imi place si Tsigara de dupa. Rin, nu ti-o lua in cap 😉

3. Cea mai “naspa” persoana publica promovata in acest an de media romaneasca (cu institutia de media inclusa)?
Dan Diaconescu & Co / OTV – pentru ca mi-a poluat Cronica Carcotasilor de dimineata de la radio cu isterii gen Meteoritul sau Elodia.

Leapsa merge mai departe la Fantastica Miss S. si notre phénomène dada. Ce ziceti – ii trimit o leapsa si Dlui. Iliescu? 😀

Tudor Iliescu Diaconescu

  1. dadatroll

    ·

    2. Gramo

  2. adelix

    ·

    ^Sigur va spune ca esti bloggerul lui preferat,dadatroll! :)))

  3. Fantasya

    ·

    merci de leapsa….

    apropo blogul s-a mutat la http://fantasya.voce.ro

Lasă un comentariu